«Είμαι η Χάνα» – Δραματική σειρά στην ΕΡΤ3

«Είμαι η Χάνα» – Δραματική σειρά στην ΕΡΤ3

Το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της μίνι δραματικής σειράς  «Είμαι η Χάνα» (I am), παραγωγής me+you productions, 2019, μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ωρα 22:00.

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: Dominic Savage

Παίζουν: Samantha Morton, Vicky McClure, Gemma Chan.

Μια δραματική τριλογία που εξερευνά αιώνια γυναικεία θέματα, όπως οι σχέσεις, η προσωπική ταυτότητα και η ελευθερία. Το κάθε επεισόδιο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του βραβευμένου με BAFTA (Βρετανικά Κινηματογραφικά Βραβεία) συγγραφέα και σκηνοθέτη Dominic Savage με τρεις βραβευμένες ηθοποιούς της Βρετανίας: την Υποψήφια για Όσκαρ Samantha Morton, τη βραβευμένη με BAFTA Vicky McClure και την πολλά υποσχόμενη πρωταγωνίστρια Gemma Chan. Οι τρεις ιστορίες είναι- εν μέρει-  αυτοβιογραφικές, δημιουργώντας μια αυθεντική, συγκινητική και βαθιά προσωπική συλλογή ιστοριών για τη ζωή των γυναικών τον 21 ο αιώνα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: Στο επεισόδιο παρακολουθούμε την ιστορία της Hannah- που την υποδύεται η Gemma Chan- μιας 30χρονης ελεύθερης γυναίκας, η οποία προσπαθεί να διαχειριστεί την πίεση που δέχεται από τον κοινωνικό της περίγυρο να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις