«Γιατί εμένα;» – Δραματική ταινία στην ΕΡΤ3

«Γιατί εμένα;» – Δραματική ταινία στην ΕΡΤ3

Τη δραματική ταινία «Γιατί εμένα;» (Why me? / De ce eu?), συμπαραγωγής Ρουμανίας-Βουλγαρίας-Ουγγαρίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:00.

Υπόθεση: Ένας νέος και φιλόδοξος εισαγγελέας, ο Κριστιάν, αναλαμβάνει μια υπόθεση διαφθοράς στο δικαστικό σώμα από τους ανωτέρους του, αλλά χωρίς να το καταλάβει, μπλέκεται σε μια υπόθεση όπου δεν μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο εγκληματίας και ποιος όχι.

Ξαφνικά, βλέπει τη ζωή του να καταρρέει ενώ δεν ξέρει αν πρέπει ή όχι να κάνει το σωστό

Σκηνοθεσία: Tudor Giurgiu.

Σενάριο: Tudor Giurgiu, Loredana Novak.

Παίζουν: Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile, Dan Condurache, Liviu Pintileasa, Alin Florea, Sore Mihalache, Lucreția Mandric, Mihai Smarandache, Ionuț Caras.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις