«Μπίλε» – Η ιστορία ενός ξεχωριστού κοριτσιού στην ΕΡΤ3

«Μπίλε» – Η ιστορία ενός ξεχωριστού κοριτσιού στην ΕΡΤ3

Τη δραματική ταινία, λετονικής παραγωγής 2018, «Μπίλε» (Bille), με κεντρική ηρωίδα ένα ξεχωριστό και εφευρετικό μικρό κορίτσι που προσπαθεί να κατανοήσει τον περίπλοκο κόσμο των ενηλίκων στην Ευρώπη λίγο πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα παρακολουθήσετε, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ3, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, στις 20:15.

Αντιμέτωπη με την περιφρόνηση της μητέρας της, η Μπίλε προσπαθεί να βρει μια διέξοδο στη έντονη φαντασία της και να αναζητήσει τη Χώρα των Ονείρων. Η ταινία, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι γυναίκες, είναι η μεταφορά στην οθόνη του δημοφιλούς μυθιστορήματος BILLE της υποψήφιας για βραβείο Νόμπελ Βίζμα Μπελσεβίτσα.

Δραματική ταινία λετονικής παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Inara Kolmane

Πρωταγωνιστούν: Ruta Kronberga, Elina Vane, Arturs Skrastins

Διάρκεια: 104’

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις