Οι Λάκης Λαζόπουλος, Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου στο «Art Week»

Οι Λάκης Λαζόπουλος, Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου στο «Art Week»

Η Λένα Αρώνη και η εκπομπή της ΕΡΤ2, «Art Week» συναντούν, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 20:00, μια υπέροχη και πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα πρωταγωνιστών, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη φετινή θεατρική σεζόν.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου φιλοξενούν το «Art Week» στο Θέατρο Βρετάνια και μιλούν για την επιλογή του έργου «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ.

Μια συνάντηση κατά την οποία κυριαρχούν η αμεσότητα, ο προβληματισμός και πεισματικά ένα χαμόγελο, κόντρα στις δυσκολίες της συγκεκριμένης, χρονικά, στιγμής.

Περί πανδημίας, ψυχικών δυνάμεων, αισιοδοξίας, ανθρώπινων σχέσεων, αγάπης και δοκιμασιών στην τέχνη του θεάτρου, κινείται η συζήτηση ανάμεσα στη Λένα Αρώνη και στους τρεις δημοφιλείς ηθοποιούς.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία – επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις