Το ντοκιμαντέρ «100 εκατομμύρια views» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Το ντοκιμαντέρ «100 εκατομμύρια views» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Το ωριαίο ντοκιμαντέρ παραγωγής Ισραήλ/ Γερμανίας 2019, «100 εκατομμύρια views» (100 million views) θα παρακολουθήσετε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00.

Με καυστικό χιούμορ, το ντοκιμαντέρ 100 Million Views αποκαλύπτει την αλήθεια για μια πλατφόρμα που υποσχέθηκε διαφάνεια και δημοκρατία, αλλά κρύβει μια σκοτεινή πλευρά εκμετάλλευσης και λογοκρισίας.

Αφού ανέβαζε βίντεο στο YouTube χωρίς επιτυχία για χρόνια, ο Ίταμαρ Ροζ ξεκινά μια αποστολή: να ανακαλύψει τα μυστικά των βίντεο που γίνονται viral.

Στην πορεία, συναντά παλιούς και νέους σταρ του YouTube, από κάποιες από τις πρώτες επιτυχίες, όπως το “The Double Rainbow” ή το “David After Dentist”, έως τη σύγχρονη στρατιά των Influencers, που έχουν τελειοποιήσει την τέχνη της δημιουργίας κοινού, της νοθείας του αλγόριθμου και της διασφάλισης απόκρισης.

Η αποστολή του Ίταμαρ ξεσκεπάζει μια βιομηχανία όπου ακόμα και οι ιστορίες επιτυχίας ξεκινούν με προβολές αγορασμένες από χάκερ. Ειδικοί μάς εξηγούν πώς η επιτυχία εξαρτάται ακόμα από την εμπειρία στο μάρκετινγκ και τις συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις. Μια νέα γενιά παιδιών, που διψά για διασημότητα, εκπαιδεύεται και οι περισσότεροι δημιουργοί παρασύρονται σε κυνικές πρακτικές προκειμένου να «ξεγελάσουν το σύστημα»…

Σκηνοθεσία: Itamar Rose

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις