Η ταινία «Το παιδί που δεν περίμενα» σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Η ταινία «Το παιδί που δεν περίμενα» σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Τη δραματική ταινία «Το παιδί που δεν περίμενα» (The unexpected child) θα παρακολουθήσετε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:30.

Δραματική ταινία – βασισμένη σε πραγματική ιστορία, παραγωγής Γαλλίας 2019.

Σκηνοθεσία: Bruno Garcia
Πρωταγωνιστούν: Stéphane Bondoux, Caroline du Potet

Διάρκεια: 92′

Υπόθεση: Παντρεμένη, με μια 7χρονη κόρη, η Ζοανά είναι ευτυχισμένη, μέχρι τη νύχτα που γεννάει εντελώς αναπάντεχα. Σοκαρισμένη, εγκαταλείπει το παιδί. Το μωρό εντοπίζεται αργότερα ζωντανό, αλλά εκείνη κατηγορείται για απόπειρα παιδοκτονίας. Η Ζοανά δεν καταλαβαίνει και επιμένει πως δεν ήταν έγκυος.

Βιώνοντας την απόρριψη όλων, είναι αναγκασμένη να εξηγήσει τις πράξεις της στο δικαστήριο, αλλά και στην οικογένεια και τους φίλους της. Πρέπει επίσης να δεθεί σαν μητέρα με το παιδί που απέκτησε ξαφνικά. Με τη βοήθεια της δικηγόρου της και μιας οργάνωσης, αποφασίζει να παλέψει εκ μέρους όλων των γυναικών που βίωσαν αυτό το φαινόμενο: την άρνηση εγκυμοσύνης.

 ΒΡΑΒΕΙΑ:

  • Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιούς στο Luncheon Festival 2019

Η Ταινία θα είναι διαθέσιμη για 14 μέρες στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις