Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη» στο «Art Week» της ΕΡΤ2

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη» στο «Art Week» της ΕΡΤ2

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, συνομιλούν και τραγουδούν με τη Λένα Αρώνη, στο «Art Week» της ΕΡΤ2, που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, στις 20:00.

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το «Art Week» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα αγαπημένους καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και νεότερους που, με τη δυναμική και τη φρεσκάδα τους, έχουν κερδίσει ήδη μια θέση στη σύγχρονη πολιτιστική επικαιρότητα.

Η Λένα Αρώνη βγαίνει έξω στην πόλη, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του πολιτισμού. Συναντά και συνομιλεί με τραγουδιστές, μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς πίσω από τα φώτα της σκηνής, μέσα στα σπίτια και τα εργαστήριά τους, εκεί όπου γεννιούνται και παίρνουν σάρκα και οστά οι ιδέες τους.

Οι άνθρωποι των Τεχνών μοιράζονται μαζί της σκέψεις και συναισθήματα, αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Σκοπός του «Art Week» είναι να αναδείξει το προσωπικό στίγμα των σπουδαίων αυτών Ελλήνων καλλιτεχνών, που με το έργο τους έχουν επηρεάσει καθοριστικά τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί και να μας συστήσει και τη νεότερη γενιά, με δυνατά ήδη δείγματα γραφής στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι.

Eκπομπή 16η: «Κώστας Λειβαδάς – Ανδριάνα Μπάμπαλη»

Σε αποκλειστικότητα αυτή την εβδομάδα η Λένα Αρώνη παρουσιάζει τον νέο δίσκο του σημαντικού συνθέτη-τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά, με γενικό τίτλο «Περιοδεία εντός». Μαζί του, η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Μία συνάντηση-έκπληξη, καθώς οι πολυαγαπημένοι καλλιτέχνες παίζουν unplugged τραγούδια από τη νέα δουλειά τους αλλά και παλαιότερα τραγούδια, που έχουν αγαπηθεί.

Με ένα πιάνο, μία κιθάρα μιλάνε με τον δικό τους τρόπο σε όλους μας.

Μία ζεστή παρέα, καθώς η Λένα Αρώνη γνωρίζει και παρακολουθεί την πορεία τους από την αρχή της καριέρας τους.
Οι καλεσμένοι μιλάνε περί έμπνευσης, επιτυχίας, φιλίας, απωλειών, θανάτου, ευτυχίας, ονείρων, αγάπης και πανδημίας.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία-επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις