«Περιπλάνηση στη Μεσόγειο» – Νέα σειρά ντοκιμαντέρ, στην ΕΡΤ3

«Περιπλάνηση στη Μεσόγειο» – Νέα σειρά ντοκιμαντέρ, στην ΕΡΤ3

Το 1ο επεισόδιο, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ, «Περιπλάνηση στη Μεσόγειο» (Mediterranean Cronicles), θα παρακολουθήσετε, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ3, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, στις 08:00.

Σειρά ντοκιμαντέρ 9 επεισοδίων, παραγωγής Γαλλίας 2017, που παρουσιάζει τους θησαυρούς της Μεσογείου, την ιστορία, τους κατοίκους και τους εξαιρετικούς της χώρους.

Eπεισόδιο 1ο: «Ο Χόμο Σάπιενς στην Προβηγκία» (Verdon – A Time Machine)

Στο Φαράγγι του Βερντόν, ανακαλύψαμε ίχνη των πρώτων ανθρώπων. Σε 50 χρόνια ερευνών, πάνω από 60 αρχαιολογικοί τόποι ανακαλύφθηκαν στον Βερντόν. Χιλιάδες αντικείμενα, εργαλεία από πυριτόλιθο, βέλη, κεραμικά θραύσματα, οστά ζώων και σπάνια ανθρώπινα οστά βρέθηκαν εκεί.

Μέσα από την εκπομπή, γνωρίζουμε τους μακρινούς μας προγόνους, καθώς και τους ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην έρευνα, στις ανασκαφές, στην ανάλυση κι ερμηνεία όλων αυτών. Πρόκειται για συγκινητικές μαρτυρίες για τη ζωή εκείνων που προηγήθηκαν ημών πάνω σε αυτή τη γη.

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις