Δεν αρίστευσε το ξεκίνημα στο νέο (άριστο...) στούντιο

Η «επίσημη πρώτη» για το νέο στούντιο του Αντένα, στο βραδινό δελτίο της Δευτέρας, δεν συνοδεύτηκε με υψηλά νούμερα τηλεθέασης και κινήθηκε πιο χαμηλά από ορισμένες προηγούμενες ημέρες κατά τις οποίες το δελτίο περιόδευε σε πόλεις της Ελλάδας. Τη Δευτέρα, με την επάνοδο του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Αντένα είχε στο δελτίο του για το σύνολο των μετρήσεων 9,2%, ενώ για τις ηλικίες 18-54 έφτασε στο 11,1% και για εκείνες 25-44 στο 12,7%. Στο σύνολο κατετάγη με το 9,2% πέμπτος μετά τους Alpha (15,8%), Star (14,0%), Skai (13,3%), Mega (10,7%), ενώ ακολούθησαν στην έκτη και έβδομη θέση το Open (8,1%) και η ΕΤ1 (6,2%). Πάντως, στην κατηγορία του «δυναμικού κοινού» (18-54) το δελτίο, με το 11,1%, ήταν τρίτο μετά τον Alpha (13,6%) και τον Star (12,3%).

Η περιοδεία 

Σε γενικές γραμμές η περιοδεία του δελτίου τού Αντένα στην Ελλάδα, με παρουσιάστρια τη Ρίτσα Μπιζόγλη, πήγε καλά και ορισμένες ημέρες πολύ καλά. Λόγου χάρη το περασμένο Σάββατο, στο προτελευταίο δελτίο της σειράς, ο Αντένα κατάγραψε αντιστοίχως στις κατηγορίες που αναφέρθηκαν πιο πάνω 13,7%, 14,3% και 14,9%. Εκείνη την ημέρα το δελτίο του ήταν δεύτερο μετά τον Alpha που είχε αντιστοίχως 16,5%, 12,7% και 10,3%.   

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις