Πώς οι Αρβύλες σνόμπαραν τον Σκάι

Ούτε να προφέρουν την ονομασία «Σκάι» καταδέχονται οι «Αρβύλες» τού Αντώνη Κανάκη που, θυμίζουμε, έφυγαν από το κανάλι τού Φαλήρου βάλλοντας και βαλλόμενοι με εκατέρωθεν ανακοινώσεις. Στο πρώτο διαφημιστικό σποτ του Αντένα (ακολούθησε και δεύτερο) για την έναρξη του Ράδιο Αρβύλα στις 8 Νοεμβρίου, ο Κανάκης αρχίζει αναγγέλλοντας την έναρξη των εκπομπών τους στη νέα τηλεοπτική περίοδο.
- Σε ποιο κανάλι θα είμαστε; ρωτάει ο Σερβετάς.- Στον Αντένα Γιάννη μου, του απαντά.
- Και εγώ νόμιζα Open, παρεμβαίνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.
Ακολουθούν οι απορίες των υπολοίπων της τηλεοπτικής παρέας και ακούγονται τα ονόματα των βασικών καναλιών, υπό τύπου ερώτησης. Αν δηλαδή θα πήγαινε η εκπομπή σε  Alpha, Star, Mega. Ουδείς από τους τέσσερις βασικούς της παρέας και τους δύο συνεργάτες τους που παίζουν στο σποτ, ανέφερε τον Σκάι. Τον σνόμπαραν με τον τρόπο τους επιδεικτικά. 

Η αντιπαράθεση

Στις αρχές του 2020 ο Αντώνης Κανάκης είχε απαντήσει με δριμύτητα στις «διαρροές» και στην «παραπληροφόρηση», όπως ανέφερε, του Σκάι, ο οποίος επέρριπτε ευθύνες στην ομάδα του για αθέτηση συμφωνιών και για προσκόμματα στη συνεργασία τους. Η απάντηση έγινε με μακροσκελή ανακοίνωση έντεκα σημείων μέσω της σελίδας τού Ράδιο Αρβύλα στο facebook. Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε: «Δηλώνουμε λοιπόν, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, πως όλο το αφήγημα του ΣΚΑΪ, όπως χτίζεται μέσω αυτών των ‘‘διαρροών’’, είναι αναληθές.Εκτός όλων των άλλων, υπάρχει μια πλούσια, ευτυχώς γραπτή αλληλογραφία, η οποία όταν παρουσιαστεί στην δικαιοσύνη, αποδεικνύει τα πάντα.

Η απάντηση του Σκάι

Η αντίδραση του Σκάι ήταν άμεση και ήρθε με μεταμεσονύκτια ανακοίνωση! Η διεύθυνση του καναλιού παρέθετε αποσπάσματα αναφορών τού Κανάκη στη διάρκεια της συνεργασίας τους. Στην ανακοίνωση αναφερόταν:  

«Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους… Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους»

Η ανακοίνωση του Σκάι περιείχε σειρά παλαιότερων αναφορών του Αντώνη Κανάκη που φανέρωναν τη δυσπραγία στη συνεργασία με το Κανάλι. Μερικές από αυτές: 

** «Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»

* «Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»

** «…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο...»

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις