Πώς αξιολογεί τα θέματα ο Αντένα

Η κηδεία του Αλέκου Φασιανού 13η στη σειρά, κάτω από τη μείωση κρουσμάτων στα σχολεία και τα επεισόδια στην ΑΣΟΕ - Πρώτη είδηση  η κηδεία του Τζώρτζη Μονογιού
Δεν «έπαιξε» στους τίτλους του βραδινού δελτίου του Αντένα η κηδεία τού σπουδαίου Έλληνα ζωγράφου, του Αλέκου Φασιανού, ενώ στην ιεράρχηση των ειδήσεων τοποθετήθηκε πολύ χαμηλά και μετά το αρχικό ημίωρο από την έναρξη. Πρώτο θέμα του δελτίου, με αποστολή στη Μύκονο, ήταν η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, ενώ στους τίτλους προβλήθηκαν ακόμα η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα, η πυρκαγιά σε αποθήκη καπνών στην Ξάνθη και ο βιασμός της 24χρονης στο «πάρτι» της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέκος Φασιανός αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ ως «παγκόσμιος καλλιτέχνης», αλλά αυτή η παγκοσμιότητά του δεν ήταν αρκετή να δώσει στο θέμα τού τελευταίου αποχαιρετισμού θψηλότερη θέση από τη 13η στην οποία μεταδόθηκε. Η σειρά των 12 ρεπορτάζ που προηγήθηκαν ήταν: 1) Η κηδεία στη Μύκονο, 2) η έκρηξη στη Γλυφάδα, 3) η πυρκαγιά στην Ξάνθη, 4) ο βιασμός στη Θεσσαλονίκη, 5) ο βιασμός της 14χρονης από τον σύντροφο της αδερφής της, 6) ο άγριος ξυλοδαρμός της 40χρονης από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη, 7) η πανδημία, 8) η σύλληψη μητέρας που δεν έστελνε το παιδί τη στο σχολείο, 9) ο αρνητής γιατρός στον Βόλο, 11) η μείωση κρουσμάτων covid στα σχολεία, 12) τα επεισόδια στην ΑΣΟΕ.

Συνολικά το δελτίο περιλάμβανε 22 θέματα, συν ένα το σχόλιο της Κάτιας Μακρή και του Αντώνη Δελλατόλα.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις