Όταν ο Αντένα είχε πολύ δυνατό αθλητικό τμήμα...

...και δεν δανειζόταν δημοσιογράφους
{...} Ο ΑΝΤ1 έχει να ασχοληθεί σοβαρά με το κομμάτι των αθλητικών εδώ και κάτι δεκαετίες. Από τότε που είχε το πρωτάθλημα μπάσκετ, στα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, που βέβαια ήταν το κορυφαίο αθλητικό προϊόν στην Ελλάδα στις αρχές και στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Από τότε, μόνο κάτι αποσπασματικά, οι αθλητικές εκπομπές εξαφανίστηκαν, τα αθλητικά περιορίστηκαν, το αθλητικό τμήμα σχεδόν διαλύθηκε.

Θυμηθείτε πόσοι καλοί αθλητικοί συντάκτες εργάζονταν στον ΑΝΤ1. Πλέον πάει με δανεικούς η δουλειά!
Για να πάρει το Μουντιάλ, μια κίνηση καθαρά εμπορική (δεν είναι κακό) αλλά μακριά από τη φιλοσοφία του καναλιού (αυτό είναι κακό) χρειάστηκε να «νοικιάσει» αθλητικό τμήμα! Αυτό είναι κάτι που κανονικά θα έπρεπε να εξοργίζει την ΕΣΗΕΑ, τον ΠΣΑΤ και όλους τους δημοσιογράφους, αλλά πάει, πέρασε.
Είναι δυνατόν ένα κανάλι να παίρνει τα δικαιώματα του Μουντιάλ και να νοικιάζει δημοσιογράφους (άξιους μεν αλλά «δανεικούς») για να τα βγάλει πέρα;
Είναι δυνατόν οι δημοσιογραφικές Ενώσεις αντί να ΑΠΑΙΤΟΥΝ να ανοίξουν θέσεις εργασίας να κοιτάζουν αλλού και να επιτρέπουν το «δανεισμό»; Μα τι πράγματα είναι αυτά επιτέλους; {...}

** Απόσπασμα από άρθρο, με ενδιαφέρουσα άποψη, στο nikosgrafei.blogspot.com. Τίτλος του «Βάλαμε ημίψηλο καπέλο στο τσαρούχι και φανταχτερές κουρτίνες στο τσαντίρι» Ολόκληρο εδώ. 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις