Ο «Τριπλός πράκτορας» στην ΕΡΤ3

Ο «Τριπλός πράκτορας» στην ΕΡΤ3 Τη δραματική ταινία «Τριπλός πράκτορας» (Triple Agent) παραγωγής 2004, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 23:00.

Υπόθεση: Γαλλία, 1936-1937. Το Λαϊκό Μέτωπο κερδίζει τις εκλογές, αρχίζει ο Ισπανικός Εμφύλιος Πόλεμος, και ο Χίτλερ και ο Στάλιν κάνουν χειρισμούς και κατασκοπίες. Ο εξόριστος, Fiodor Voronin, είναι ο αναπληρωτής της Λευκής Ρωσικής Στρατιωτικής Ένωσης, κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για να αντικαταστήσει τον ηλικιωμένο Γενικό Dobrinsky σύντομα. Η Ελληνίδα σύζυγος του Fiodor, η Αρσινόη, ζωγραφίζει και μένει μακριά από την πολιτική, έχοντας αναπτύξει φιλίες με τους κομμουνιστές γείτονες. Η υγεία της είναι κλονισμένη. Ο προστατευτικός Fiodor μεριμνά για την φροντίδα της και, στο πλαίσιο της Μεγάλης Κάθαρσης του Στάλιν, εξετάζει τις επιλογές του. Παίζει ένα παιχνίδι σκάκι στο οποίο η αγάπη για την πατρίδα, η αγάπη της Αρσινόης, ιδεολογίες, μικροπρεπείς ζήλιες, και οι μηχανορραφίες της εξουσίας, ωχριούν μπροστά σε θέματα ζωής και θανάτου. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Berlin International Film Festival 2004 υποψηφιότητα για Golden Berlin Bear.

Διάρκεια: 115′
Παραγωγή: Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Ελλάδας, Ρωσίας
Παίζουν: Katerina Didaskalou, Serge Renko, Cyrielle Clair
Σκηνοθεσία: Éric Rohmer

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις