Διαφήμιση του Mega στην Καθημερινή

Διευρύνεται ο κύκλος των εφημερίδων που διαφημίζουν στο πρωτοσέλιδό τους την επάνοδο του Mega. Χθες, Πέμπτη, η διαφήμιση άρχισε και στην Kontra, ενώ σήμερα, Παρασκευή, εμφανίζεται στην Καθημερινή, στην
πρώτη σελίδα της οποίας σπάνια υπάρχει διαφημιστική καταχώριση (την περασμένη Κυριακή, πάντως, στο ίδιο σημείο είχε διαφημιστεί η Protergia). Επίσης σήμερα, η καταχώριση του Μεγάλου Καναλιού δόθηκε στην Star.
Συνοψίζοντας, το Mega διαφημίζεται από τη Δευτέρα στα Νέα, στην SportDay και στον Κόκκινο Πρωταθλητή, από την Τρίτη στον Ελεύθερο Τύπο και στην Sportime, από την Τετάρτη στην Εφημερίδα των Συντακτών, από την Πέμπτη στην Kontra και σήμερα στην Καθημερινή και στη Star Press. Από χθες σε κάποιες από τις καταχωρίσεις προστέθηκε και η ημερομηνία επανέναρξης (17/2), ενώ σήμερα η προσθήκη υπάρχει σε όλες.  
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις