«Το Έθνος, που ταπείνωσε Τα Νέα του ΔΟΛ, είχε δη-μο-σι-ο-γρα-φά-ρες»

«Εκείνοι «που ανέλαβαν την επανέκδοση του 'Εθνους δεν σεβάστηκαν την ιστορία του». Αυτή είναι μία από τις επισημάνσεις σε ανάλυση των λόγων που η εφημερίδα με τον βαρύ ιστορικό τίτλο «έσκασε» για πολλοστή φορά –αυτήν, την τελευταία, στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Οι Zoorlalistas επιχειρούν να αναλύσουν τις αιτίες που το Έθνος απέτυχε και τις συνοψίζουν σε τρία λάθη. Στο άρθρο αναφέρονται μεταξύ άλλων τα τεράστια δημοσιογραφικά ονόματα που στήριξαν, και απογείωσαν, την εφημερίδα επί της χρυσής εποχής του Αλέκου Φιλιππόπουλου. «Την περίοδο 1980 - 1990 που μεγαλουργούσε, ταπεινώνοντας ΤΑ ΝΕΑ (του συγκροτήματος Λαμπράκη) είχε δη-μο-σι-ο-γρα-φά-ρες», αναφέρεται. Σε άλλο σημείο, γίνεται λόγος για τη συνάφεια (σελιδοποίηση, έξυπνοι τίτλοι κ.λπ.) που είχε η εφημερίδα στο πρώτο διάστημα της ζωής της με τη βρετανική Daily Mail, αλλά ουδείς είδε κάτι από «όλα αυτά στο νέο ΕΘΝΟΣ του ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία που παραχώρησε μάλιστα τους πρώτους μήνες το management στον Δημήτρη Μάρη που ειδικεύεται στο...διαδίκτυο». 
Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο και θυμηθείτε τα μεγάλα ονόματα του Τύπου που το υπηρέτησαν στις ημέρες της μεγάλης επιτυχίας. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:1) Τα «γιατί» για το Έθνος, τον Σαββίδη και το «διπλό» κλείσιμο2) Οι επτά θάνατοι της ίδιας εφημερίδας!
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις