Πόσα φύλλα δίνει στον Ε. Τύπο;

Η αγαπημένη λέξη του Ελεύθερου Τύπου επανήλθε με μεγάλα γράμματα στο βασικό του θέμα. Και πέρασαν μόλις πέντε ημέρες από την προηγούμενη χρήση της, στην έκδοση της περασμένης Δευτέρας. Η οποία χρήση ήταν τότε συνεχής για δεύτερο διαδοχικό φύλλο, αφού το «αναδρομικά» (αυτή είναι η αγαπημένη λέξη) είχε παίξει και στο βασικό θέμα της Κυριακής. Τόση εμμονή με μια λέξη και μία θεματολογία, ίσως να είναι μοναδική στα χρονικά του Τύπου. Σήμερα είναι η δωδέκατη φορά από τις αρχές του 2021 που ο Ε.Τ. χρησιμοποίησε το «αναδρομικά». Σε μια από τις προηγούμενες περιπτώσεις, μάλιστα, ο τίτλος δύο εκδόσεων ήταν πανομοιότυπος, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. 

Σε ανάρτηση του Harddog την Τρίτη, 23 Μαρτίου, δημοσιεύσαμε έναν προς έναν τους πρωτοσέλιδους τίτλους του Ε.Τ. που είχαν τη λέξη «αναδρομικά» –και, βέβαια, αναφερόμαστε μόνο στη χρήση της λέξης σε βασικά θέματα. Μαζί, δημοσιεύσαμε σύνθεση με όλα τα πρωτοσέλιδα που έγραφαν για «αναδρομικά».  Αξίζει μια αναζήτηση για το πόσα φύλλα δίνει –αν δίνει– η λέξη σε κάθε χρήση της. Προφανώς οι υπεύθυνοι της εφημερίδας θα το έχουν ψάξει και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Υποθέτουμε... 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις