Καλιφόρνια: Γενναίος άντρας σώζει κουνέλι μέσα από τις φλόγες (video)

Καρδιές σπάει η πράξη ενός γενναίου άνδρα στην Καλιφόρνια ο οποίος έπαιξε τη ζωή του “κορώνα – γράμματα” για να σώσει ένα κουνέλι που είχε εγκλωβιστεί στις πύρινες “γλώσσες”.

Την ίδια ώρα οι καταστροφικές πυρκαγιές της Καλιφόρνια αναγκάζουν χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Δείτε επίσης: Στις φλόγες η γειτονιά των εκατομμυριούχων στο Λος Αντζελες (εικόνες)

Οι εικόνες που πρόβαλε το BBC είναι συγκινητικές και κάνουν το γύρο του κόσμου. Το κουνέλι χοροπηδά έντρομο, μη γνωρίζοντας τι να κάνει για να αποφύγει την πύρινη λαίλαπα. Τότε το πλησιάζει ο πρωταγωνιστής του βίντεο ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Το μικρόσωμο ζώο, εμφανώς πανικόβλητο, τρέχει ξανά προς τις φλόγες προκειμένου να αποφύγει την ανθρώπινη παρουσία. Ο έντρομος φιλόζωος πασχίζει να το καλέσει ξανά κοντά του.

Το αποτέλεσμα; Απλά λυτρωτικό.

Βίντεο: BBC News

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις