Ιταλίδα γιαγιά δίνει συμβουλές για τον κορονοϊό, κάνοντας… dab και γίνεται viral (video)

Μια γλυκύτατη ιταλίδα γιαγιά, η «Νόνα Ροζέτα», που δίνει συμβουλές προστασίας για τον κορονοϊό, εμψυχώνει τους συμπατριώτες της και κάνει… dab, πρωταγωνιστεί σε viral βίντεο που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες στην Ιταλία, η οποία δοκιμάζεται από το χτύπημα του ιού. 

Στο πρώτο βίντεο που δημιούργησε το Casa Surace πριν από δύο εβδομάδες και το οποίο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views σε διαφορετικές πλατφόρμες, η γιαγιά Ροζέτα δίνει συμβουλές, όπως:

«Όλοι οι εξυπνάκηδες κάνουν ξέρουν τα πάντα. Ακούστε τη γιαγιά, έχω επιβιώσει από τόσες επιδημίες… Πρώτη συμβουλή: Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας. Σας φαίνεται κάτι καινούργιο; Πόσες φορές έχετε ακούσει να σας το λέει η γιαγιά σας; Όχι μόνο λόγω του κορονοϊού. Πάντα!».

«Δεύτερη συμβουλή: Όταν φτερνίζεστε, πρέπει να βάζετε μπροστά τον αγκώνα σας. Δεν είναι λόγω του κορονοϊού, είναι ζήτημα καλών τρόπων. Πόσες φορές σας έχω πει να βάζετε το χέρι μπροστά στο στόμα σας; Τώρα σας λέω να βάζετε τον αγκώνα. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το γόνατό σας; Βάλτε το γόνατο! Δείχνει πιο… cool», συνεχίζει η Νόνα και κάνει την κίνηση του dab ενώ δήθεν φτερνίζεται.

Και καταλήγει: «Τρίτη συμβουλή: Για λίγο καιρό θα πρέπει να αποφύγουμε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Είπαν ότι είναι επικίνδυνο. Τι μπορούμε να κάνουμε; Όποτε βλέπουμε έναν γνωστό αντί για αγκαλιά και φιλί, θα κλείνουμε το μάτι! Έτσι δεν θα ακουμπάει ο ένας τον άλλον».

Μετά το πρώτο επιτυχημένο βίντεο, ακολουθεί και δεύτερο με τη γιαγιά να εμψυχώνει τους συμπατριώτες της, συμβουλεύοντας τα ηλικιωμένα άτομα να μείνουν στο σπίτι. Συμβουλεύει, επίσης, να απολυμαίνουμε τα χέρια μας αφού πιάσουμε χρήματα, επισημαίνοντας επίσης ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φέρνουμε τα χέρια στο στόμα μας, αν δεν τα έχουμε πρώτα απολυμάνει.

Πηγή: Ιταλίδα γιαγιά δίνει συμβουλές για τον κορονοϊό, κάνοντας… dab και γίνεται viral (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις