Ο πιο γλυκός γιατρός ever – Δίνει χαρά σε άρρωστα παιδιά με τις χορευτικές του κινήσεις (video)

Ο παιδο-νευροχειρουργός, Tony Adkins, είναι μακρά ο πιο γλυκός γιατρός ever.

Προκειμένου να δώσει χαρά στα άρρωστα παιδιά, ο 42χρονος αρχίζει να… χορεύει με την καρδιά του, παρασύροντας τους μικρούς του ασθενείς στο Children’s Hospital του Orange County.

Ο γνωστός και ως «Dancing Doc» σημειώνει ότι το γέλιο και η κεφάτη αλληλεπίδραση είναι «πιο ισχυρά» από κάθε παυσίπονο. Σύμφωνα με δηλώσεις του, θέλει να προστατεύσει τη «μαγεία της παιδικής ηλικίας». «Το να χορεύεις με τους ασθενείς είναι σημαντικό, γιατί προσθέτει ελαφρότητα και χαρά στις εμπειρίες του νοσοκομείου», σημειώνει.

«Οι έρευνες έχουν δείξει πως όταν οι άνθρωποι γελούν, χαμογελούν και αλληλεπιδρούν περισσότερο, το αποτέλεσμα στον εγκέφαλο είναι πολύ πιο ισχυρό από τα αναλγητικά. Και έχει και κλινική αξία, καθώς μου επιτρέπει να αξιολογώ τις σωματικές ικανότητες του ασθενή, την κινητικότητα και τη διαδικασία της ανάρρωσης», τονίζει στη συνέχεια.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις