Αρκούδα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο αλλά… η διαφυγή της θα σας αφήσει άναυδους (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα όπου η Νικόλ Μίνκιν Λίσεντεν κλείδωσε κατά λάθος μία… αρκούδα μέσα στο αυτοκίνητό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία φίλη την ενημέρωσε πως είχε ξεχάσει ανοιχτή την πόρτα του βαν της που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της.

Χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία, κλείδωσε την πόρτα και ξαναμπήκε στο σπίτι.

Όμως, δε γνώριζε πως μόλις είχε εγκλωβίσει μια αρκούδα μέσα στο όχημα.

Ωστόσο, σχεδόν τριάντα λεπτά αργότερα βγήκε ξανά από το όχημά της και παρατήρησε πως τα τζάμια είχαν θολώσει ενώ υπήρχαν… πατημασιές ζώου.

Τότε άρχισε να χτυπά ο συναγερμός και όλοι κατάλαβαν τι ακριβώς είχε συμβεί. Μία πελώρια αρκούδα είχε τρυπώσει στο αυτοκίνητο και προσπαθούσε εναγωνίως να απεγκλωβιστεί.

Τελικά η αρκούδα έσπασε παράθυρο του οδηγού και… ελευθερώθηκε.

Ωστόσο, η περιπέτεια δεν τελείωσε εκεί. Αμέσως μετά μπήκε στο σπίτι του γείτονα, άνοιξε τα συρτάρια, άρπαξε ένα μείγμα για κέικ και πήγε στο γκαράζ για να το απολαύσει.

Ευτυχώς, από το συμβάν, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις