Ανατριχιαστικό: Αυτό το πουλί μοιάζει με άνθρωπο ντυμένο με στολή πτηνού (video)

Ένα πελώριο πουλί, γνωστό με το όνομα harpy eagle, έχει σοκάρει τους χρήστες του διαδικτύου, αφού πολλοί υποστηρίζουν πως μοιάζει με άνθρωπο ντυμένο με στολή πτηνού.

Το συγκεκριμένο πουλί είναι ένα ημερόβιο αρπακτικό πτηνό και ζει κυρίως στα τροπικά δάση της Αμερικής και της Παπούας. Μέσα σε μόλις μία μέρα που κάποιος χρήστης των social media ανέβασε μια φωτογραφία του πτηνού δίπλα σε έναν άνθρωπο, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 100.000 upvotes.

Και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους πιστεύουν πως οι συγκεκριμένοι αετοί μοιάζουν με ανθρώπους ντυμένους με στολή πτηνού.

Οι αετοί αυτοί τρώνε μαϊμούδες, βραδύποδες, ακανθόχοιρους, πουλιά, μέχρι και φίδια ή σαύρες. Ευτυχώς, στη λίστα δεν περιλαμβάνονται… άνθρωποι!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsey Day (@birds_and_snakes) on Sep 11, 2019 at 1:08pm PDT

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις