Ελπίδες στην Ευρώπη, έρχονται δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες στις ΗΠΑ (video)

Ελπίδες στην Ευρώπη, έρχονται δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες στις ΗΠΑ (video)

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει σκοτώσει τουλάχιστον 70.590 ανθρώπους παγκοσμίως από την εμφάνιση του Covid-19 τον Δεκέμβριο στην Κίνα, σύμφωνα με τον χάρτη του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας Συστημάτων του Πανεπιστημίου John Hopkins, που παρακολουθεί τις περιπτώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πάνω από 1.289.3800 κρούσματα λοίμωξης έχουν διαγνωσθεί επίσημα σε 183 χώρες και εδάφη από την αρχή της επιδημίας. Ο αριθμός των διαγνωσμένων κρουσμάτων, ωστόσο, αντανακλά μόνο ένα κλάσμα του πραγματικού αριθμού των μολύνσεων, με πολλές χώρες να κάνουν στο εξής διαγνωστικές εξετάσεις μόνο στις περιπτώσεις που χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης. Μεταξύ αυτών, τουλάχιστον 270.372 ιάθηκαν.

  • Σε απομόνωση 4 δισ. κάτοικοι του πλανήτη- Στις ΗΠΑ τo πρώτο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων (video)

Δραματικούς τόνους και φράσεις, όπως το «Περλ Χάρμπορ της εποχής μας», «η δική μας 11η Σεπτεμβρίου», χρησιμοποιεί το υγειονομικό προσωπικό στις Ηνωμένες Πολιτείες για να περιγράψει την τραγική κατάσταση που ζει η μεγάλη χώρα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις