Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου

eurokinissi

Ώρες αγωνίες για τους οικείους του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος εισήχθη εκτάκτως στο Σισμανόγλειο την Παρασκευή. Αρνητικό το τεστ για τον κορονοϊό.

Ο πρώην Υπουργός βρίσκεται στην Β' Πνευμονολογική Κλινική και η κατάστασή του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Τα σημάδια της βαριάς πνευμονίας που αντιμετωπίζει δεν έχουν υποχωρήσει, προκαλώντας του και άλλα προβλήματα, ενώ η κλινική του εικόνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

Η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, δήλωσε την Παρασκευή:

«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη.

Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα.

Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις