Λάρισα: 10 κρούσματα κορονοϊού στη δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο

Eurokinissi

Δέκα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στη δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο, ωστόσο ο αριθμός αυτός δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα. Σύμφωνα με πληροφορίες η δομή αναμένεται να μπει σε καραντίνα. 

Ειδικότερα, εντοπίστηκε ένα κρούσμα αρχικά, με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου, με συνέπεια να βρεθούν άλλα εννέα άτομα θετικά στον ιό.

Οι εξελίξεις επιβάλλουν να τεθεί σε καραντίνα η δομή, προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά.

Στο μεταξύ αυτή την στιγμή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται 13 άτομα στο λοιμωδών, 4 άτομα είναι διασωληνωμένα στην ΜΕΘ και τέλος στον ειδικά διαμορφωμένο 4ο όροφο, βρίσκονται άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό και ακόμη δύο που θεωρούνται ύποπτα.

Διαβάστε επίσης:

ΙΣΑ: Μην παρασύρεστε από επικίνδυνες απόψεις για την επιδημία και τα μέτρα

 Καμπανάκι Τσιόδρα για Αττική: Ο αριθμός των νοσηλευομένων οδηγεί σε λήψη νέων μέτρων

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις