Κορονοϊός: Ασφαλή τα ταξίδια με αεροπλάνο - Στα δάχτυλα των 2 χεριών όσοι προσβλήθηκαν σε πρόσφατες πτήσεις

Κορονοϊός: Ασφαλή τα ταξίδια με αεροπλάνο - Στα δάχτυλα των 2 χεριών όσοι προσβλήθηκαν σε πρόσφατες πτήσεις

Οι κίνδυνοι για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο να προσβληθούν από COVID-19 σε επιβατικά αεροσκάφη είναι «πολύ μικρός» υπό την προϋπόθεση ότι εφαρμόζονται υγειονομικά μέτρα, δήλωσε η κορυφαία ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή της αεροπορικής ασφάλειας την Παρασκευή.

Μόνο επτά στους τρεις εκατομμύρια επιβάτες σε πτήσεις τις τελευταίες εβδομάδες εμφάνισαν συμπτώματα του ιού κατά τη διάρκεια τους, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EASA).

Οι κίνδυνοι «ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό» από τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής Πάτρικ Κυ στους Γάλλους δημοσιογράφους αεροδιαστημικής σε μια ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συμφωνία Ε.Ε. - AstraZeneca: Οι κυβερνήσεις αναλαμβάνουν το κόστος νομικών αξιώσεων για πιθανές παρενέργειες του εμβολίου

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις