Προτροπή να μην γίνονται επισκέψεις στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Προτροπή να μην γίνονται επισκέψεις στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Σταθερά προς το καλύτερο εξελίσσεται η υγεία του σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ειρηναίου, μετά την περιπέτεια που τον οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Ο Σεβασμιότατος ανταποκρίνεται πολύ καλά στις φυσιοθεραπείες και συνεργάζεται άριστα με τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ γίνεται έκκληση να μην γίνονται επισκέψεις στο νοσοκομείο, στη νευρολογική κλινική του οποίου νοσηλεύεται.

«Γνωρίζουμε – τονίζεται στην ανακοίνωση – την αγάπη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Τόπου μας για το Πρόσωπο του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, που έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμία πολλών ανθρώπων να επισκεφθούν τον Σεβασμιότατο στο θάλαμο νοσηλείας του στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. Όμως αυτό δεν είναι εφικτό και ζητούμε την κατανόηση όλων. Είναι γνωστό ότι, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19, απαγορεύεται εντελώς το επισκεπτήριο στα Νοσοκομεία, αλλά και πέραν τούτου, οι επισκέψεις εγκυμονούν κινδύνους μεταφοράς μικροβίων στον Σεβασμιότατο και η προσέλευση ατόμων είναι κουραστική για τον ίδιο, για τους ιατρούς και τους νοσηλευτές».

«Διαβεβαιώνουμε, ότι οι ευχές και τα σεβάσματα όλων διαβιβάζονται προς το Σεβασμιότατο από τα αρμόδια προς τούτο πρόσωπα. Για μία ακόμη φορά ζητούμε την κατανόηση των Κληρικών, των Μοναστικών Αδελφοτήτων, του Χριστεπωνύμου Πληρώματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και των πολλών πνευματικών τέκνων του Σεβασμιοτάτου, και παρακαλούμε να συνεχίσετε να προσεύχεσθε για την υγεία του πολυσεβάστου Ποιμενάρχου και Πατρός μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις