Ν. Χαρδαλιάς: Να κάνουμε αυτό που πρέπει, ένα lockdown επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας

Ν. Χαρδαλιάς: Ας κάνουμε αυτό που πρέπει κανείς δεν θέλει lockdown

Να κάνουμε αυτό που πρέπει, να εφαρμόσουμε τα μέτρα γιατί ένα lockdown επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας, ανατρέπει τον οικογενειακό μας προγραμματισμό, τα επαγγελματικά μας σχέδια, επηρεάζει αρνητικά την κοινωνική μας ζωή και τη ψυχολογία μας, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην τακτική ενημέρωση για την πορεία της Covid-19 στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι πίσω από κάθε lockdown υπάρχουν άνθρωποι, συμπολίτες μας, ολόκληρες οικογένειες και κανένας ασυνείδητος δεν επιτρέπεται, αγνοώντας τα μέτρα, να παίζει με τις ζωές τους, να θέτει σε κίνδυνο την προσπάθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Ο υφυπουργός απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και της Καστοριάς να είναι σε πλήρη εγρήγορση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και πρόσθεσε ότι η κατάσταση παραμένει κρίσιμα σταθερή και στην Αττική.

Το επιδημιολογικό φορτίο στις περιοχές των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και της Καστοριάς θα αξιολογηθεί από την ειδική επιτροπή επιδημιολόγων του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας την Τετάρτη στις 17:00.

Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε ότι θα μεταβεί την Τετάρτη στην Καστοριά για να συμμετέχει στις 13:00 σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και τους 3 δημάρχους της περιοχής, ενώ την Πέμπτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη σύσκεψη.

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις