Τρίτο κρούσμα κορονοϊού στη Βουλή, σε καραντίνα 20 άτομα - Έρχονται νέα μέτρα

Τρίτο κρούσμα κορονοϊού στη Βουλή, σε καραντίνα 20 άτομα - Έρχονται νέα μέτρα

Τρίτο θετικό κρούσμα κορονοϊού στη Βουλή, θετικός εργαζόμενος που εργάζεται σε περιφερειακό κτίριο του Κοινοβουλίου. Ο εργαζόμενος μπήκε σε καραντίνα, όπως και άλλοι 20 ως στενές επαφές.

Το θέμα λήψης μέτρων θα τεθεί στην συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Με εσωτερικό έγγραφο ζητήθηκε από χθες να είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, η τήρηση των αποστάσεων και ο καλός αερισμός των χώρων, καθώς και κυλιόμενο ωράριο υποχρεωτικά σε όλες τις υπηρεσίες και υποχρεωτική τηλεργασία στο 40% των υπαλλήλων.

Στο ίδιο έγγραφο σημειώνεται ότι «με ευθύνη όλων των προϊσταμένων όσοι συνάδελφοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες δεν θα προσέλθουν στην υπηρεσία, όσοι μπορούν να συμμετέχουν στην τηλεργασία».

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις