Σύψα για εμβολιασμό: «Η ενδεδειγμένη στρατηγική είναι η προτεραιοποίηση των ηλικιωμένων»

Σύψα για εμβολιασμό: «Η ενδεδειγμένη στρατηγική είναι η προτεραιοποίηση των ηλικιωμένων»

Κατά τη διεξαγωγή διαδικτυακού Φόρουμ Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Ιατρικής, η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Βάνα Σύψα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η στρατηγική εμβολιασμού της Ελλάδας με την προτεραιοποίηση των ηλικιωμένων είναι η ενδεδειγμένη.

Διαφορετικές απόψεις ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με την επιλογή της κυβέρνησης να δώσει προτεραιότητα στους ηλικιωμένους αναφορικά με τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού. Ορισμένοι ισχυρίζονται πως θα ήταν προτιμότερο να δοθεί προτεραιότητα στα άτομα παραγωγικής ηλικίας.

Κατά τη διεξαγωγή διαδικτυακού Φόρουμ Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Ιατρικής, η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Βάνα Σύψα, εξηγεί ότι δεδομένου του υψηλού ποσοστού ηλικιωμένων και τη χαμηλή διαθεσιμότητα των εμβολίων στην Ελλάδα, η στρατηγική εμβολιασμού που δίνει προτεραιότητα στους ηλικιωμένους είναι η «ενδεδειγμένη».

Δείτε εδώ περισσότερα

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις