Παυλάκης: «Μούφα» το lockdown στην Ελλάδα

Παυλάκης: «Μούφα» το lockdown στην Ελλάδα

O καθηγητής Γιώργος Παυλάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής, τόνισε ότι το lockdown στη χώρα δεν εφαρμόζεται και πρότεινε μέτρα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και περισσότερη τηλεργασία.

«Μούφα» χαρακτήρισε το lockdown που εφαρμόζεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού ο Γιώργος Παυλάκης.

Ο Ελληνας καθηγητής στη Νέα Υόρκη τόνισε ότι το lockdown δεν εφαρμόζεται, τουλάχιστον στο βαθμό που θα έπρεπε και συμπλήρωσε: «Οποιαδήποτε χαλάρωση, με μαθηματική ακρίβεια σε ορισμένες εβδομάδες θα είναι τσουνάμι».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «αυτό που κρατάει την Ελλάδα σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης, είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό νομοταγών πολιτών και πειθαρχημένων».

Τέλος, πρότεινε ακόμη περισσότερη τηλεργασία, προσοχή στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ «σε όσες δραστηριότητες είναι ανοιχτές, και είναι πολλές, πρέπει να προστατευτούν οι μεροκαματιάρηδες».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις