Κορονοϊός: Έπεσε στο 1,87 ο δείκτης θετικότητας

Κορονοϊός: Έπεσε στο 1,87 ο δείκτης θετικότητας

Στα 41.854 μοριακά και rapid test μέσα σε 24 ώρες βρέθηκαν συνολικά 781 νέα κρούσματα κορονοϊού με βάση την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Στην Αττική 365 νέες μολύνσεις και 81 στη Θεσσαλονίκη. 

Στα 781 ανέρχονται τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στη χώρα με βάση τον ΕΟΔΥ και ο δείκτης θετικότητας έπεσε στο 1,87 με βάση τα τεστ που έγιναν. Συγκεκριμένα, συνολικά διενεργήθηκαν 41.854 μοριακά και rapid test.

Ο δείκτης θετικότητας (1,87%) βρίσκεται πλέον πολύ κάτω από το όριο του συναγερμού που είναι στο 4%.

Υπενθυμίζεται ότι αριθμός των θανάτων ανήλθε σε 24 σε 24 ώρες λόγω επιπλοκών από από τον κορονοϊό και αριθμός των διασωληνωμένων έφτασε τους 376, σημειώνοντας και αυτός πτώση.  

Στην Αττική τα συνολικά νέα κρούσματα έφτασαν τα 365 και στη Θεσσαλονίκη 81, 33 στη Λάρισα, 21 στην Αχαΐα και 18 στη Λέσβο.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις