Παρατείνονται οι συμβάσεις των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια rapid test

Παρατείνονται οι συμβάσεις των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια rapid test

Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας οι προσλήψεις στις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ πραγματοποιούνται με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με διάρκεια έως και την 31.3.2022.

Με απόφαση του Υπουργείου ρυθμίζονται οι επιμέρους λεπτομέρειες σύστασης και λειτουργίας των ΚΟΜΥ και πιο συγκεκριμένα η ανάγκη να δοθεί ένα κίνητρο μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας υπηρεσίας τόσο στους ήδη εργαζόμενους, καθώς και στους εν δυνάμει υποψηφίους για τις κενές θέσεις του προγράμματος και αποφασίζεται:

Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με διάρκεια έως και την 31.3.2022.

Οι συναφθείσες συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύναται να παρατείνονται από τη λήξη τους έως και την 31.3.2022.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις