«Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του Covid-19»: Ψηφιακή ημερίδα που διοργανώνεται με αφορμή την παγκόσμια υγειονομική κρίση

(Φωτ.: Pexels)

Πώς θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και πώς θα προστατέψουμε την ψυχική μας υγεία, είναι θέματα που θα απασχολήσουν την ψηφιακή ημερίδα «Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του covid-19».

Μια ψηφιακή ημερίδα με τίτλο «Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του Covid-19», έχει προγραμματιστεί για τις 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 - 20:00. Όπως αναφέρει το news4health.gr, η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή την παγκόσμια υγειονομική κρίση που καλείται να αντιμετωπίσει ο χώρος της υγείας και αφορά στενά όχι μόνο την σωματική αλλά και ψυχική μας υγεία.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα συζητηθούν θέματα και θα γίνει ενημέρωση για το πως θα μπορέσουμε συναισθηματικά και ψυχικά να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, το πως θα φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και το πως θα μπορέσουμε να προστατέψουμε την ψυχική μας υγεία από τα απόλυτα φυσιολογικά συναισθήματα που μας γεννά αυτή η περίοδος (άγχος, ανασφάλεια, φόβο, λύπη, θυμό).

Οι εγκεκριμένοι ομιλητές από τον χώρο της υγείας, του πανεπιστημίου και τοπικών φορέων, θα κληθούν να απαντήσουν ερωτήματα όπως:

- Τι είναι ψυχική υγεία;
- Πώς μπορούμε να προστατέψουμε την ψυχική μας υγεία αυτή την περίοδο της πανδημίας;
- Είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την ψυχική μας υγεία;
- Η Ψυχική Υγεία μας αφορά όλους;

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά μέσω της ιστοσελίδας της Ι.Ε.Δ.Ε.Π., www.iedep.gr.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις