Τραγική εξέλιξη: Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι με κορονοϊό στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Τραγική εξέλιξη: Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι με κορονοϊό στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Παρά τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν το τρίχρονο κοριτσάκι να είναι σε κρίσιμη - αλλά σταθερή - κατάσταση, εντέλει το απόγευμα της Παρασκευής έχασε τη μαχη με τη ζωή. 

Στο «Αγλαΐα Κυριακού» κατέληξε το τρίχρονο κοριτσάκι, που εισήχθη σε πρώτη φάση στο «Θριάσιο» χωρίς τις αισθήσεις του, νοσώντας με κορονοϊό.

Το παιδί διακομίστηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, κι ενώ είχε υψηλό πυρετό (πάνω από 40) για τρεις ημέρες.

Άφου έδωσαν μάχη, οι γιατροί κατόρθωσαν σε πρώτη φάση να επαναφέρουν το παιδί, το οποίο αφού άρχισε να αναπνέει διασωληνώθηκε ξανά. 

Η μικρή, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία» και από εκεί διακομίσθηκε στη ΜΕΘ-Covid του «Αγλαΐα Κυριακού», όπου δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροοφορίες, θα ακολουθήσει τώρα νεκροψία - νεκροτομή για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού.

#ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΝΕΚΡΗ #ΠΑΙΔΙ #ΤΡΙΧΡΟΝΟ #ΠΕΘΑΝΕ #ΑΓΛΑΙΑ_ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις