Παγκόσμια ημέρα διατροφής στην πλατεία Αριστοτέλους

Παγκόσμια ημέρα διατροφής στην πλατεία ΑριστοτέλουςΑνοιχτή διαδραστική εκδήλωση

 

Η Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος, του παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας και το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και στο πλαίσιο του 8ου Thessaloniki Food Festival, ανοιχτή διαδραστική εκδήλωση την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 14:00, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Με σκοπό την ανάδειξη του ρόλου της υγιεινής διατροφής και όλων των παραμέτρων της ειδικότερα για την παιδική ηλικία, θα στηθούν πάγκοι (stands) με διάφορες θεματικές ενότητες, όπως τη σωματομετρία, την υγιεινή διατροφή, τη διατροφή για παιδιά με παιχνίδια και υγιεινές συνταγές για εύγευστα σνακ.

Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθούν οι γονείς και τα παιδιά τους, σε θέματα διατροφών συνηθειών και υγείας. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, του ανοσοποιητικού μας συστήματος, την υγεία του ανθρωπίνου σώματος, τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, τη διατροφική πρόληψη και την αντιμετώπιση ασθενειών.

Γιγαντιαία παιχνίδια όπως το Φιδάκι Διατροφής, θα λειτουργήσουν ως σταθμός εκπαίδευσης των μικρών φίλων, καθώς και των γονιών τους που θα επισκεφθούν την εκδήλωση.

Η όλη διοργάνωση θα στελεχωθεί από τα μέλη της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, με στόχο την τεκμηριωμένη ενημέρωση του κοινού από ειδικό, επιστημονικό προσωπικό.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις