Με τη γρίπη να είναι σε πλήρη εξέλιξη θα πρέπει εκτός από τους κανόνες πρόληψης, να εφαρμόζουμε και διατροφή-ασπίδα για το ανοσοποιητικό.
Οι ειδικοί μας συστήνουν να περιλαμβάνουμε στο καθημερινό μας μενού απαραιτήτως βιταμίνη C που την βρίσκουμε μεταξύ άλλων σε ακτινίδια, μπρόκολα, πορτοκάλια, μανταρίνια, πιπεριές, σπανάκι, λεμόνια.
Επίσης ο ψευδάργυρος κρίνεται απαραίτητος για την ενίσχυση του οργανισμού και τον βρίσκουμε σε θαλασσινά, ψάρια, συκώτι, πουλερικά, αυγά.
Η βιταμίνη Ε από την άλλη προφυλάσσει τον οργανισμό από λοιμώξεις και τη βρίσκουμε στο ελαιόλαδο, και σε ξηρούς καρπούς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.