Αυτό είναι το καλύτερο σημείο για σεξ στο σπίτι

Αυτό είναι το καλύτερο σημείο για σεξ στο σπίτι Όταν πρόκειται για σεξ, τα περισσότερα ζευγάρια κρατούν τις σεξουαλικές τους περιπτύξεις

για την κρεβατοκάμαρα. Αλλά, σύμφωνα με τη γιατρό Shahzadi Harper από το Λονδίνο, ειδική επιστήμονα στην εμμηνόπαυση και στη λίμπιντο, τα ζευγάρια θα ωφεληθούν περισσότερο αν μετακομίσουν σε κάποιον άλλο χώρο στο σπίτι.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι το καλύτερο μέρος για να κάνεις σεξ είναι η κουζίνα. Παρόλο που δεν φαίνεται να είναι το πιο υγιεινό περιβάλλον, υποστηρίζει ότι το να το «κάνουμε» δίπλα στο φούρνο και τα τηγάνια ή απλώς πάνω στο νεροχύτη προσφέρει σημαντικά οφέλη.

Τρία για την ακρίβεια.

Ένας λόγος είναι ότι ένα τραπέζι ή μια μεγάλη επιφάνεια είναι πάντα ένα βολικό στήριγμα για μια kinky σεξουαλική επαφή, που θα διακόψει τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σεξουαλική ζωή.

Ο άλλος λόγος είναι ότι στην κουζίνα θα κάψετε περισσότερες θερμίδες από ότι να το κάνετε τεμπέλικα στην κρεβατοκάμαρα. Περίπου τριάντα λεπτά έντονου σεξ ισοδυναμεί με το κάψιμο 150 θερμίδων, μέγεθος όχι αμελητέο.

Ο αριθμός των θερμίδων που καίγονται κατά τη διάρκεια του σεξ ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από τη μια περίπτωση στην άλλη, ωστόσο όσο πιο εντατικά το κάνετε τόσο περισσότερες θερμίδες θα κάψετε και η κουζίνα προσφέρεται για αυτό, καθώς οι σεξουαλικές στάσεις που μπορούν να γίνουν εκεί, έχουν κάποιο βαθμό δυσκολίας.

Εδώ εντοπίζεται ο τελευταίος λόγος, καθώς το σεξ στην κουζίνα γυμνάζει περισσότερο το σώμα και συμβάλλει σε καλύτερη φυσική κατάσταση.

Πηγή: ygeiamou.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις