Σεξ

Τολμηρά ζευγάρια κάνουν σεξ στην μέση του δρόμου και προκαλούν (video)

Το κοινό αίσθημα προκαλούν δυο ζευγάρια που πιάστηκαν να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο στη Βρετανία. 

Το περιστατικό κατέγραψε ένας περαστικός, που ήταν αντίθετος σε αυτή την άσεμνη συμπεριφορά των ζευγαριών, κάνοντας τους μάλιστα παρατήρηση.

Τα δύο ζευγάρια πάντως, δεν πτοήθηκαν από την ενόχληση του περαστικού και συνέχισαν να απολαμβάνουν τις ερωτικές τους πράξεις.

Τα ύστερα του κόσμου! Ο sex machine Σπαλιάρας έχασε σε ερώτηση περί σεξ στο Survivor (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχασε σε ερώτηση περί σεξ!

Τα ύστερα του κόσμου! Ο sex machine που έχει κάνει έρωτα με πάνω από 4.000 έχασε μια ερώτηση στο επεισόδιο του «Survivor» της Κυριακής που αναφερόταν στο…σεξ! Δείτε τι συνέβη και τον εκνευρισμό του όταν έχασε.

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι καλός στο κρεβάτι

Μπορεί με την πρώτη γνωριμία να μην μπορείς να καταλάβεις αν ο άλλος «το έχει» στο κρεβάτι, υπάρχουν, ωστόσο, κάποια αναπάντεχα σημάδια που θα σου αφήσουν υποσχέσεις ότι… πέτυχες διάνα. Ιδού μερικά από αυτά…

Δεν φοβάται να σε κοιτάξει στα μάτια. Σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια με βλέμμα που μαγνητίζει, μιλώντας με το βλέμμα; Ε, μάλλον η τύχη σου κλείνει πονηρά το μάτι.

«Χρυσοί» κανόνες για… επιτυχημένο one night stand

Το γεγονός ότι πρόκειται για one night stand δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι και επιτυχημένο. Μπορεί να μην ξαναβρεθείτε ποτέ, αλλά γιατί να μην σας μείνει αξέχαστη η βραδιά ή γιατί να μην λάβετε τα μέτρα σας για να αντιμετωπίσετε κάποια αναποδιά; Σας παρουσιάζουμε τους «χρυσούς» κανόνες για επιτυχία στο one night stand. 

Ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους θέλεις να κάνεις με το συγκεκριμένο άτομο one night stand. Αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος εκτός του να περάσεις καλά, τότε πιθανόν θα έχεις να αντιμετωπίσεις και διάφορα προβλήματα.