Σχέσεις

Τολμηρά ζευγάρια κάνουν σεξ στην μέση του δρόμου και προκαλούν (video)

Το κοινό αίσθημα προκαλούν δυο ζευγάρια που πιάστηκαν να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο στη Βρετανία. 

Το περιστατικό κατέγραψε ένας περαστικός, που ήταν αντίθετος σε αυτή την άσεμνη συμπεριφορά των ζευγαριών, κάνοντας τους μάλιστα παρατήρηση.

Τα δύο ζευγάρια πάντως, δεν πτοήθηκαν από την ενόχληση του περαστικού και συνέχισαν να απολαμβάνουν τις ερωτικές τους πράξεις.

Το λάθος των ανδρών που σαμποτάρει τον γυναικείο οργασμό

  • Ποιο είναι το λάθος που αποτρέπει τις γυναίκες να φτάνουν σε οργασμό.
  • Τι πρόβλημα δημιουργείται όταν ένας άνδρας καυχιέται για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι.

Μια έρευνα ρίχνει φως στο λάθος που κάνουν οι άνδρες που αποτρέπει τις γυναίκες από το να φτάνουν σε οργασμό ή να ικανοποιούνται σε κάθε σεξουαλική επαφή. 

Δικηγόρος με ειδίκευση στα διαζύγια αποκαλύπτει τι είναι αυτό που κρατά μαζί τα ζευγάρια

Ένας δικηγόρος που ειδικεύεται στα διαζύγια και έχει σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, δεν μπορεί παρά να γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω για τα λάθη που οδηγούν στον χωρισμό. Ο Elliot Polland από τη Νέα Υόρκη παραθέτει όλα όσα κρατούν τα ζευγάρια μαζί, μιλώντας στο Insider. Ποια είναι αυτά;

Τα ύστερα του κόσμου! Ο sex machine Σπαλιάρας έχασε σε ερώτηση περί σεξ στο Survivor (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχασε σε ερώτηση περί σεξ!

Τα ύστερα του κόσμου! Ο sex machine που έχει κάνει έρωτα με πάνω από 4.000 έχασε μια ερώτηση στο επεισόδιο του «Survivor» της Κυριακής που αναφερόταν στο…σεξ! Δείτε τι συνέβη και τον εκνευρισμό του όταν έχασε.

Ανατρέπουμε 5 πολύ… λανθασμένες αντιλήψεις για το σεξ

Για χρόνια οι ταινίες του Χόλιγουντ αναπαράγουν μύθους για το σεξ που αν δεν μας έχουν στοιχειώσει, με κάποιον τρόπο μας έχουν επηρεάσει. Και επειδή εμείς ενδιαφερόμαστε για την ψυχική σας υγεία – και για το καλό της σχέση σας – σας παρουσιάζουμε τις 5 πιο λανθασμένες αντιλήψεις για το σεξ, απλά για να δείξουμε ότι δεν ισχύουν.

Το προφυλακτικό που μπαίνει μαγικά όταν φυσικά το σεξ δεν γίνεται στο κρεβάτι, αλλά στο ασανσέρ, στην τουαλέτα, σε σκάλες, κ.λπ. χωρίς καμία απολύτως δυσκολία.

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι καλός στο κρεβάτι

Μπορεί με την πρώτη γνωριμία να μην μπορείς να καταλάβεις αν ο άλλος «το έχει» στο κρεβάτι, υπάρχουν, ωστόσο, κάποια αναπάντεχα σημάδια που θα σου αφήσουν υποσχέσεις ότι… πέτυχες διάνα. Ιδού μερικά από αυτά…

Δεν φοβάται να σε κοιτάξει στα μάτια. Σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια με βλέμμα που μαγνητίζει, μιλώντας με το βλέμμα; Ε, μάλλον η τύχη σου κλείνει πονηρά το μάτι.

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι το κλειδί για ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή

Είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας; Πιστεύετε πως ο/η σύντροφός σας το άλλο σας μισό; Αν απαντάτε καταφατικά στα παραπάνω τότε είναι πιθανό να μοιράζεστε ένα κοινό χαρακτηριστικό, που σύμφωνα με τον σύμβουλο σχέσεων, James Preece, είναι το κλειδί για ευτυχισμένες σχέσεις και ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή.