Σχέσεις

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες έχουν τον καλύτερο οργασμό

Μπορεί κανείς όσο είναι νέος να έχει ενέργεια και έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, ωστόσο η ηλικία αυτή δεν συμβαδίζει πάντα με την ηλικία που μια γυναίκα πετυχαίνει τους καλύτερους οργασμούς. 

Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη, οι γυναίκες έχουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους και πετυχαίνουν τον καλύτερο οργασμό στην σεξουαλική πράξη στην ηλικία των 36 ετών και άνω.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.600 γυναίκες και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

– 8 από τις 10 γυναίκες 36 ετών και άνω δήλωσαν ότι ένιωθαν σέξι.

Ο Ντάνος μιλάει ανοιχτά για το σεξ στο Survivor και για την Ευρυδίκη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town μιλώντας ανοιχτά για το σεξ κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, όπως για τη σχέση του με την Ευρυδίκη.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν είδε ερωτικά κάποια συμπαίκτρια του, ο Ντάνος απάντησε τα εξής: «Δεν πήγα στο Survivor για να βρω κοπέλα και δεν έκανα ερωτικές σκέψεις μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να πω ότι εδικά τους πρώτους δύο μήνες δεν είχαμε καθόλου σεξουαλικές ορμές λόγω της έλλειψης τροφής».

Γιατί οι παντρεμένοι κάνουν το καλύτερο σεξ, σύμφωνα με γνωστή ψυχοθεραπεύτρια

Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και μειώνει την επιθυμία για σεξ, μια διάσημη ψυχοθεραπεύτρια, όμως, πιστεύει πως οι παντρεμένοι μπορούν να κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους. 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως επισημαίνει η Esther Perel, ο γάμος είναι η αφετηρία της σεξουαλικής ζωής, αφού όπως αναφέρει «τίποτα δεν τελειώνει με τον γάμο, αντίθετα όλη η ιστορία ξεκινά τότε».

Αυτή η στάση σώματος στους άνδρες είναι πιθανό σημάδι απιστίας

Αν υποπτεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά, δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε τη στάση του σώματός του και ειδικά αν υπάρχουν έντονες αλλαγές στον τρόπο που στέκεται.

Το παραπάνω υποστηρίζει η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Patti Smith, η οποία αναφέρει στην Independent ότι η έλξη και το σεξ είναι πιθανό να αυξάνουν την τεστοστερόνη και να προκαλούν κομβικές αλλαγές στο σώμα.

Ανατριχιαστικό: Αυξάνονται οι παραγγελίες για κούκλες του σεξ που αντικαθιστούν νεκρές συζύγους

Μέχρι σήμερα, άνδρες που έχαναν τις συζύγους τους κατέφευγαν σε ψυχολόγους, πνευματικούς ή σε άλλα κοντινά τους πρόσωπα για να βρουν παρηγοριά και συμπαράσταση. Όπως φαίνεται ωστόσο, οι αλλαγές έχουν αλλάξει, αφού πλέον υπάρχουν χήροι οι οποίοι φεύγουν… καρφί μετά την κηδεία για να προμηθευτούν μια κούκλα του σεξ, η οποία – τουλάχιστον στο δικό […]

Αυτή είναι η βασική αιτία χωρισμού και δεν σχετίζεται με την απιστία

Μπορεί η απιστία να είναι ένας από τους βασικούς και αρκετά σημαντικούς λόγους χωρισμού, όμως δεν αποτελεί την νούμερο ένα αιτία, όπως πιθανόν πολλοί θα πίστευαν.

Όπως επισημαίνει ο καθηγητής Τζόν Γκότμαν, εκείνο που οδηγεί τους περισσότερους ανθρώπους σε μακροχρόνιες σχέσεις να χωρίζουν ή τους παντρεμένους να παίρνουν διαζύγιο είναι η συσσώρευση των αρνητικών συναισθημάτων για τον/την σύντροφό μας.

Αυτά σταδιακά προκαλούν ένα έντονο αίσθημα απέχθειας, έως και αηδίας που καταλήγει στον χωρισμό.

Συμβουλές για ασφαλές σεξ στις διακοπές

Το καλοκαίρι προδιαθέτει για εντονότερη σεξουαλική δραστηριότητα. Μελέτες έχουν δείξει ότι η χαλάρωση των διακοπών σε συνδυασμό με τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο ευνοούν τις…

Πώς να κάνετε σεξ με ασφάλεια στις καλοκαιρινές διακοπές σας

Το καλοκαίρι προδιαθέτει για εντονότερη σεξουαλική δραστηριότητα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η χαλάρωση των διακοπών σε συνδυασμό με τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο ευνοούν τις ερωτικές επαφές, οι οποίες συχνά γίνονται με περιστασιακούς συντρόφους ή/και σε ασυνήθιστους χώρους.

10 χρόνια κάνω τα πάντα για να απατήσω τη γυναίκα μου αλλά…

Έξι μήνες μετά το γάμο, σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με μια θεογκόμενα συνάδελφο, ήρθαμε κοντά, πολύ κοντά τόσο που καταλήξαμε στο δωμάτιο  μου στο ξενοδοχείο.  Φωτιά και λαύρα η δικά σου,αλλα εγώ ΔΕΝ…. Απολύτως τίποτα! Το κορίτσι το δέχτηκε στωικά, μάλιστα το απέδωσε στο ότι είχα πιει πολύ. Έτσι την άλλη μέρα επαναλάβαμε το εγχείρημα, άλλα και πάλι ΤΙΠΟΤΕ!! Είμαι παντρεμένος μια δεκαετία .Όλα […]

Sexy and i know it! (Φωτό)

Αν δεν ξέρει ότι είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του χώρου της υποκριτικής της χώρας μας, τότε τι;

Και τώρα οι δυο μας…

Γράφει ο Ψυχολόγος – Σύμβουλος Γάμου, Γιάννης Ξηντάρας

Τι να πρωτοπεί κανείς για τα ζευγάρια…

Θυμάστε πως ξεκίνησε; Ήταν τότε που γνωριστήκατε και αγαπήσατε ο ένας τον άλλον. Τότε που θέλατε να ευχαριστήσετε, να χαρείτε, να απολαύσετε ο ένας τον άλλον…

Εκείνο τον καιρό, «παλιά» δεν χαλούσατε χατίρι, ήσασταν δοτικοί, συγχωρητικοί, χαιρόσασταν με την χαρά, τα κατορθώματα, ακόμα και τις αδυναμίες… ο ένας του άλλου.

Αυτή η Ισπανίδα αναστατώνει την Μύκονο!

H Jessica Goicoechea βρέθηκε μαζί με 12 συναδέλφους της στην Μύκονο στο πλαίσιο της καμπάνιας Girl Gang in Mykonos γνωστής φίρμας εσωρούχων και μαγιό.

To κορμί... δροσίζεται!

Aπό τη Μύκονο στρην Κρήτη συνεχίζει τις διακοπές της το μοντέλο και παρουσιάστρια!

Αυτό είναι κορμί...καύσωνας!

Είναι που είναι η θερμοκρασία ανεβασμένη αυτό το διάστημα, έρχονται και κάτι τέτοιες εμφανίσεις να μας αποτελειώσουν.