Γιάννης Μπουρνούς: “Να μετατεθεί το “Εξοικονομώ-Αυτονομώ”

Γιάννης Μπουρνούς: “Να μετατεθεί το “Εξοικονομώ-Αυτονομώ”

Με κοινοβουλευτική αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο βουλευτής νομού Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, κοινοποίησε την επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τμήμα Βορειοανατολικού Αιγαίου, στην οποία γίνεται λόγος για την αναγκαιότητα μετάθεσης της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ για τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

“Οι συνθήκες επιδείνωσης της πανδημίας καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολες τις επαφές και τις ενέργειες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των φακέλων, ενώ ειδικά για το νησί της Σάμου, όπου οι μηχανικοί είναι απασχολημένοι στους ελέγχους στατικής επάρκειας και καταλληλότητας, μετά από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, κάτι τέτοιο είναι απλώς αδύνατο. Υπάρχει εξάλλου το παράδειγμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου έγινε τέτοια μετάθεση, συνεπώς για λόγους ίσης και δίκαιης αντιμετώπισης των περιφερειών που αντιμετωπίζουν έκτακτες ανάγκες, ζητούμε να γίνει το ίδιο και για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και, όπως προτείνει το ΤΕΕ ΒΑ Αιγαίου, να μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης μέσα στο 2021”, τονίζει ο κ. Μπουρνούς.

The post Γιάννης Μπουρνούς: “Να μετατεθεί το “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις