Νεκρός από πυρκαγιά σε σπίτι στη Μυτιλήνη

Νεκρός από πυρκαγιά σε σπίτι στη Μυτιλήνη

Τραγικό θάνατο βρήκε μέσα στο σπίτι του στη Μυτιλήνη ένας 89χρονος από φωτιά που ξέσπασε σ’ αυτό, ενώ η πυροσβεστική κατάφερε να σώσει την σύζυγο του η οποία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η φωτιά ξεκίνησε στις 5 παρά τέταρτο το πρωί, στο σπίτι που διέμενε το ηλικιωμένο ζευγάρι, σε πάροδο της οδού Κεφαλληνίας  και άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που έφτασε στον τόπο του συμβάντος με 3 οχήματα και 6 άνδρες.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν από το σπίτι, που κάηκε ολοσχερώς, την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα τον άτυχο 89χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

Έρευνα για  τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης.

The post Νεκρός από πυρκαγιά σε σπίτι στη Μυτιλήνη appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις