Πυρά “Πρωτοβουλίας για τη Χίο” κατά Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη

Πυρά “Πρωτοβουλίας για τη Χίο” κατά Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη

«Κανένας διάλογος με Κάρμαντζη όταν συνεχίζονται οι πολιτικά ανέντιμες προσωπικές προσεγγίσεις για εξεύρεση Αντιδημάρχων», αναφέρει με δελτίο Τύπου η δημοτική παράταξη του Μανώλη Βουρνού «Πρωτοβουλία για τη Χίο».


Λίγες εβδομάδες μετά τον ορισμό σε θέσεις αντιδημάρχων δύο στελεχών της “Πρωτοβουλίας για τη Χίο” που τον περασμένο Αύγουστο ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον συνδυασμό της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, η ‘Πρωτοβουλία” αφήνει να εννοηθεί ότι συνεχίζονται οι πιέσεις και σε άλλα στελέχη της.

Μάλιστα ο συνδυασμός του κ. Βουρνού εκφράζει την έντονη  δυσαρέσκειά του, σημειώνοντας ότι:
“Την ώρα που ο κος Κάρμαντζης καλούσε προσωπικά Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής μας για να αναλάβουν θέσεις Αντιδημάρχων, ο κος Υπουργός απηύθυνε στον επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας” πρόσκληση για συνάντηση μαζί με τον κο Δήμαρχο. Είναι φανερό ότι με τέτοιους όρους, λογικές και πολιτική συμπεριφορά κανένας διάλογος δεν μπορεί να γίνει.
Το μέλλον του τόπου μας και η προκοπή του απαιτούν θεσμικές συμπεριφορές, σεβασμό στη δημοκρατία, διαφάνεια και σοβαρότητα από όλες τις πλευρές. Η πολιτική συμπεριφορά του κου Δημάρχου που επιδίδεται σε υπονομεύσεις και του “φταίνε πάντα οι άλλοι” δεν αφήνει δυστυχώς τέτοια περιθώρια”, καταλήγει η ανακοίνωση.

The post Πυρά “Πρωτοβουλίας για τη Χίο” κατά Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις