Στο 10% η κίνηση σε λιμάνι και αεροδρόμιο Μυτιλήνης λόγω των περιοριστικών μέτρων

Στο 10% η κίνηση σε λιμάνι και αεροδρόμιο Μυτιλήνης λόγω των περιοριστικών μέτρων

Ελάχιστοι επιβάτες ταξιδεύουν πλέον με τα πλοία ή τα αεροπλάνα για τα λιμάνια των νησιών μετά τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόστηκαν για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού. Στη Μυτιλήνη σήμερα το πρωί και μετά από τρεις μέρες απαγορευτικό μόλις 50 επιβάτες αποβιβάστηκαν από δύο πλοία το δρομολόγιο από Πειραιά και το πλοίο που εκτελεί την άγονη γραμμή .

Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος της ΄Ενωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου Παναγιώτης Χατζηκυριάκος οι επιβατική κίνηση πλέον έχει περιοριστεί στο 10% της δυναμικότητας ενώ για το λόγω αυτό έχουν μειωθεί τα δρομολόγια. Πλέον εκτελούνται τριά ακτοπλοϊκά δρομολόγια σύνδεσης με τον Πειραιά ενώ έξι μέρες εξυπηρετείται η Μυτιλήνη από αεροπλάνα που γίνεται μία πτήση την ημέρα πλην της Τρίτης που δεν έχει καθόλου αεροπλάνο. Ο κύριος Χατζηκυριάκος μάλιστα εκτιμά ότι λόγω του ότι η κίνηση θα περιοριστεί κι άλλο , θα υπάρξει νέα μείωση δρομολογίων.

 

The post Στο 10% η κίνηση σε λιμάνι και αεροδρόμιο Μυτιλήνης λόγω των περιοριστικών μέτρων appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις