Τι κάνει ρε ο Τζιμάκος;

Τι κάνει ρε ο Τζιμάκος; Αυτό ρωτάνε πολλοί φίλοι και γνωστοί για την κατάσταση της υγείας του  Τζίμη Πανούση. Ε, λοιπόν ο «δημοφιλής καλλιτέχνης»  -όπως τον αποκαλούν- υποβλήθηκε την Τρίτη σε αγγειοπλαστική επέμβαση από τον προσωπικό του γιατρό, τον επεμβατικό καρδιολόγο Γιώργο Καραβόλια, ύστερα από την εισαγωγή του στο Θεραπευτήριο Μετροπόλιταν.
Ο Πανούσης στις αρχές του Δεκέμβρη υπέστη κρίση κολπικής μαρμαρυγής και κατέρρευσε επί σκηνής στο «Κύτταρο» κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ολοι οι χαζοί μπορούμε».. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και δύο γιατροί οι οποίοι έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, κίνηση που αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις