Μύλος με το δημοσίευμα για εμπλοκή Βενιζέλου

Τι λέει ο πρώην υπουργός και τι απαντά η εφημερίδα στον «πανικόβλητο κ. Βενιζέλο»

H  εφημερίδα «δημοκρατία» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Εγγραφο-βόμβα μπλέκει τον Βενιζέλο / Τι κρύβει(;) το επίσημο μπάτζετ της Novartis για το 2012» αποκαλύπτει έγγραφο της Novartis που περιλαμβάνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και άλλα πολιτικά πρόσωπα σε "προωθητικές ενέργειες".
 Ο Ευ. Βενιζέλος έσπευσε να απαντήσει χαρακτηρίζοντας την εφημερίδα δημοκρατία.. «ημιεπίσημο έντυπο της τρίτης δεξιάς συνιστώσας της κυβέρνησης» , ενώ επισημαίνει ότι τα έγγραφα τα οποία υποτίθεται ότι δείχνουν την εμπλοκή του έχουν συνταχθεί μετά την αποχώρησή του από τη θέση του υπουργού Οικονομικών.
«Τόσο χυδαίοι, τόσο ανόητοι, τόσο απρόσεκτοι» καταλήγει στην δηλωσή του ο Βενιζέλος κάνοντας λόγο για «καρναβάλια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής που κάνουν παρέλαση την Κυριακή της Αποκριάς».
 Η εφημερίδα «δημοκρατία» απάντησε με την σειρά της στον «πανικόβλητο -όπως τον χαρακτηρίζει-Βενιζέλο», αναφέροντας:

"O κ. Βενιζέλος αντί να ζητήσει εξηγήσεις από τη Novartis ή να διαψεύσει την αυθεντικότητα του εγγράφου, απαντά ότι την επίμαχη περίοδο είχε αποχωρήσει από το Υπουργείο Οικονομικών και ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή... ακόμα χειρότερα.
Κατά τα άλλα μιλά για "καρνάβαλους της πολιτικής και της δημοσιογραφίας" και υποστηρίζει ότι "κούρεψε ομόλογα των φαρμακευτικών με το PSI". Ξέχασε όμως ότι κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία...
Στους καρνάβαλους δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του. Προφανώς λόγω μεγαλομανίας διεκδικεί μόνο το ρόλο του βασιλιά καρνάβαλου."

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις