Πώς άλλαξε έτσι ο Θάνος!

Η Κομισιόν είπε «όχι» στην παράταση του μνιμονιακού προγράμματος για την Ελλάδα. Το είπε επίσημα, με ανακοίνωση, την Παρασκευή –δηλαδή μια ημέρα αφότου το ανάγγειλε από ραδιοφώνου ο Θάνος Αθανασίου! Ο οποίος ήταν στην ανταπόκρισή του στον Real  μελίρρυτος, ήπιος και προσηνής. Σπάνιο!
Για να είμαι ειλικρινής δεν με ξάφνιασε απόλυτα με την ανταπόκριση της
Πέμπτης η δημοσιογραφική φωνή των Βρυξελλών. Την έχω ξανακούσει πρόσφατα σε τηλεφώνηματά της που πάλι δεν  ήταν βλοσυρή, επικριτική και υπερκοινοτική, κάτι εντελώς ασύνηθες πριν ένα-δυο χρόνια. Τότε που μετέφερε με αυστηρό, σχεδόν δασκαλίστικο, τρόπο τις θέσεις τής Κοινότητας που προέκυπταν από τις πηγές του.

Αυτό το ρεπορτάζ του μας ενημέρωνε για τις κοινοτικές φωνές που δεν συμφωνούν με παράταση του προγράμματος, ειδικά τώρα που είμαστε στο παρά πέντε τής (όποιας) εξόδου. Και δεν είναι πρόβλημα, είπε, τα μερικά δεκάδες προαπαιτούμενα που δεν έχουν εκπληρωθεί. Και τα οποία μπορούν να ικανοποιηθούν εν ευθέτω.

Φαίνεται απίστευτο, αλλά πιστέψτε το. Πέρασαν οι καιροί που μετά από μια ανταπόκριση του Θάνου Αθανασίου δεν ένιωθες την ανάγκη να ορμήσεις στα ηρεμιστικά σου και να τα καταπιείς.
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις