Πόσα πούλησε η Espressso με τα εμβατήρια της Χούντας

Συγκριτικός πίνακας

Πριν από λίγες ημέρες αναρωτιόμαστε πόσα φύλλα θα πουλήσει η εφημερίδα Espresso το Σάββατο 21 Απριλίου που έδινε cd με τα χουντοεμβατήρια και τα κλαρίνα του Παπαδόπουλου (δείτε ΕΔΩ). Μάλιστα η προσφορά της εφημερίδας είχε προκαλέσει και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που.. φώναζε πως "η «προσφορά» της Espresso αποτελεί χυδαία.. πρόκληση στη μνήμη όσων φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, έδωσαν τη ζωή τους για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία".
Ε, λοιπόν η σαββατιάκη έκδοση της Espresso με την προσφορά των cd με τα κλαρίνα και τα χουντικά εμβατήρια αύξησε τις πωλήσεις κατά 36% και βρέθηκε στην τρίτη θέση του πίνακα με τις κυκλοφορίες των απογευματινών εφημερίδων μετά τα ΝΕΑ και την ΕφΣυν.
Την ίδια ημέρα, 21η Απριλίου, το «Μακελειό» ανέβασε κι αυτό την κυκλοφορία του κατά 33%...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις