Aνοιξιάτικα σπαγγέτι

Υλικά για 4 άτομα...

1 συσκευασία σπαγγγέτι

350 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες

3 κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες

250 γρ. αρακάς

2- 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες

250 ml κρέμα γάλακτος

200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

2 κ.σ. ελαιόλαδο

θυμάρι (κατά προτίμηση φρέσκο)

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

Σε φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια,

τα μανιτάρια, τον αρακά και το σκόρδο να μαλακώσουν και να πιουν τα υγρά

τους.

Παράλληλα, έχουμε βάλει να βράσει νερό και ρίχνουμε τα σπαγγέτι. Τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Μόλις ετοιμαστούν τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα

λαχανικά. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την

παρμεζάνα, το πιπέρι και το θυμάρι.

Σερβίρουμε αμέσως.

Σημείωση: Αν θέλετε μία… μικρή ενίσχυση, μπορείτε στο τέλος μαζί με την

κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα να προσθέσετε και κάποιο αλλαντικό,

π.χ. γαλοπούλα, κοτόπουλο ή ζαμπόν κομμένο σε μικρά κομματάκια.
Πηγή
Πηγή 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.