Σοκ στο Μαξίμου: Σε δύσκολη θέση ο ΤσίπραςΤην κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτο κόμμα στις ηλικίες άνω των 50 ετών!

Αυτό σε συνδυασμό με την παγιωμένη διαφορά Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ, που τις περισσότερες φορές αγγίζει πλέον το διψήφιο ποσοστό, έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στο Μαξίμου.

Σε έρευνες κοινής γνώμης που τρέχουν και δε δημοσιοποιούνται, ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία που θέλει τους ψηφοφόρους άνω των 50 ετών να κινούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, εγκαταλείποντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι περισσότεροι από αυτούς (60+) είναι συνταξιούχοι και στις προηγούμενες εκλογές είχαν στηρίξει το κυβερνών κόμμα. Το όλο δημοσκοπικό σκηνικό γίνεται ακόμα πιο νεφελώδες για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα φαίνεται πως δίνει μάχη ακόμα και για τη δεύτερη θέση.

Μία θέση που δείχνει να διεκδικεί με αξιώσεις το Κίνημα Αλλαγής.

Σημαντικό ρόλο στη δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις ηλικίες άνω των 50 ετών έχουν παίξει οι νέες μειώσεις στις συντάξεις.

Μάλιστα, οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας συνδέουν την κυβερνητική προσπάθεια επαναφοράς αντιδεξιάς ρητορικής με την μεγάλη δημοσκοπική πτώση που παρουσιάζει το κυβερνών κόμμα σε ψηφοφόρους άνω των 50 ετών.

taxalia.blogspot.gr


Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις