Ο κούκλος γιος της Αγγελικής Νικολούλη είναι σκηνοθέτης και γυρίζει ταινία το βιβλίο της


Μητέρα και γιος αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους!

Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη και τον γιο της Κωνσταντίνο Μουσούλη!


Την στιγμή που η δημοσιογράφος διαπρέπει στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ο γιος της κάνει τα δικά του βήματα στο Χόλιγουντ, ως σκηνοθέτης.


Τώρα οι 2 τους αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν για μια ταινίαΠώς; Ο Κωνσταντίνος θα γυρίσει σε ταινία ένα από τα βιβλία της μητέρας του.


Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης της δημοσιογράφου στη Real:


Περιμένατε ότι το αναγνωστικό κοινό θα αγκάλιαζε με τόση θέρμη τα βιβλία σας;


Η αποδοχή του κοινού ήταν και είναι τιμητική και συγκινητική. Πιστεύω πως η αλήθεια που υπάρχει και στα τρία βιβλία μου, μαζί με την κατάθεση της ψυχής μου, κάνει τον κόσμο να τα αγαπήσει.


Είναι ένας κύκλος αληθινών ιστοριών που έχω ερευνήσει και δείχνουν ανάγλυφα το προφίλ του εγκλήματος στη χώρα μας. Συνεχίζω και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το τέταρτο βιβλίο μου.


Είχατε εκφράσει την επιθυμία να μεταφέρετε κάποιο βιβλίο σας στον κινηματογράφο. Το σκέφτεστε ακόμη;


Δεν έμεινα μόνο στη σκέψη. Προχωρήσαμε. Με τη βοήθεια του γιου μου, που είναι σκηνοθέτης κινηματογράφου στην Αμερική, άνοιξε ήδη ένας άλλος δρόμος.


Αν γίνει η ταινία, θα τολμούσατε να πείραμα τιστείτε και με την υποκριτική, αναλαμβάνοντας κάποιον ρόλο;


Μου το πρότειναν ήδη, αλλά απάντησα αρνητικά.


Θα σας ενδιέφερε η ενεργή ενασχόληση με την πολιτική;


Στο παρελθόν πολλοί προσπάθησαν να με δουν να σηκώνω την πολιτική τους σημαία και να κατέβω σε εκλογές. Τη μια με έβλεπα υποψήφια στην Ηλεία και την άλλη στη Β’ Αθηνών. Τα μάθαινα όλα αυτά από δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη: δεν κάνω εγώ για την πολιτική.

Είστε λίγο αυστηρή με τον εαυτό σας;


Οσο δεν φαντάζεστε. Με περνάω τακτικά από… αξονική, με μαλώνω και με συνετίζω.

Τι θα μπορούσε να σας κάνει να κλάψετε;


Πολλά. Μια ευαίσθητη ταινία, μια μάνα που υποφέρει, ένα πληγωμένο από την αδιαφορία όλων γεροντάκι, το λυπημένο βλέμμα ενός παιδιού, ακόμη κι ενός ζώου.


Και τι εύχεστε να σας φέρει το μέλλον;


Θέλω να είμαι γερή και να χαμογελάω πάντα.Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις